Beoordelingen van Het Roti Huis Diemen

Recente recensies

5.0
Esther
gisteren

De roti is heel smakelijk, goed gekruid en het lamsvlees heerlijk mals en niet vet

ET
5 december 2022

Het heeft 1 uur en 38 min geduurd dat het eten er was. Toen het eenmaal was de soep lauw waardoor ik het niet meer lekker vond en de roti “pannenkoeken” was ook niet lekker proefde eigenlijk alleen maar deeg. Ik bestel niet meer bij ze ,heb eigenlijk 23 euro weg moeten gooien omdat het niet goed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mick
4 december 2022

Helaas te laat bezorgd, maar smaakt er zeker niet minder om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie Heijstee
2 december 2022

Helaas kwam mijn bestelling een half uur te laat,dit is niet zo erg maar meldt het dan even. De pompoen was niet lekker, leek wel of het oud was, dit ben ik niet gewend van het Rotihuis. Erg jammer dat de kwaliteit achteruit gaat.

Linda
26 november 2022
Linda
23 september 2022
Monique
20 augustus 2022

Heerlijke roti weer, lekkere kip en aardappels. Net geen 10, want het ei was net iets minder lekker dan we gewend zijn. Maar top voor de rest.

Paulette
2 augustus 2022

Heerlijke en goed gevulde Roti schotel. Bezorger zou iets spraakzamer mogen zijn.

Claudia
12 juli 2022

Zoals altijd.... lekker, lekker, lekker die roti!

willy Gobinda
15 juni 2022

lekker eten en niet duur

Mandy
12 juni 2022

Broodje pom was lekker en de kipsate redelijk droog. Ik had online bakabana besteld en afgerekend en bij aankomst voor ophalen waren ze uitverkocht :(. Als ik dat op voorhand had geweten had ik ze ergens anders besteld want bin de maizena koekjes stond het wel aangegeven dat ze waren uitverkocht.

A. Schutte
20 mei 2022

Had geen kouseband bij de bami. Het meeste was lauw en moest in de magno opnieuw verwarmd worden.

Michel
11 mei 2022

Bezorging keurig op tijd. Eten was weer heerlijk

Dik Kompier
30 april 2022

eten was heerlijk en nog lekker warm. bezorging was er binnen een 1/2 uur

R
22 april 2022

De Roti was erg lekker de bezorging precies op tijd, alleen denk ik als ik kipfilet bestel dat het dan niet de bedoeling is om er botjes in te vinden

Lensky
21 april 2022

Beste Nasi in Diemen! Kip is ook echt heerlijk !

M
12 april 2022

Heerlijk!

Caroline
10 april 2022

Na online bestelling gaan afhalen. Zou om 17.30 u klaar zijn. Helaas daar nog bijna 25 minuten staan wachten. Had 2 roti gerechten met 2 extra roti platen besteld. Helaas bleken het er thuis maar 3 ipv 4 te zijn. Eten was erg lekker maar organisatie is een beetje chaotisch.

Paul Noija
9 maart 2022

Heerlijke roti

Sonja
7 maart 2022

Heerlijk gegeten, Maar waar is de authentieke kerriesmaak.

Danielle
5 maart 2022

Super lekker

Annelies
3 maart 2022

Bezorging is altijd snel en vriendelijke bezorgers

Jur
21 februari 2022

Kip met bot besteld. Het vlees viel van het bot af, zo lekker gaar en smaakvol. Ze geven royale porties

Paul
1 februari 2022

Prima verzorgd en overheerlijke originele roti-maaltijd!!

kenneth Roodenburg
29 januari 2022
Claudia de Boer
27 januari 2022

Heerlijk gegeten, was weer top bereid. Alleen jammer dat de extra roti plaat er niet bij zat die ik besteld had.

Willem Bastmeijer
22 januari 2022

Zoals altijd, ben veel in het buitenland, maar als ik terug ben in Diemen...... Eerst naar het Roti Huis om echt lekkere Roti te eten! Gewoon goed, vriendelijke mensen en altijd in een feestje!

Matthieu
16 januari 2022
Enemyno1
1 januari 2021

TOP. Wilde eerst ergens anders bestellen maar onduidelijke website en kom eigenlijk als ik in A'dam /Diemen ben alleen bij t roti huis en dus ook daar de bestelling gedaan. Snel geleverd en goed gegeten!!!!

Eric Velthuizen
30 december 2021

Heerlijke roti, grote portie en snel bezorgd.

Freya
25 december 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging, zelfs op eerste kerstdag. Top!

Jeroen
22 december 2021

‘S middags besteld voor bezorging 19u, pas 20.30 werd mijn eten bezorgd. Bezorger kon adres niet vinden, niet gebeld, heb ik zelf maar gedaan.

Sandra
19 december 2021

De roti was zoals altijd weer heerlijk. De wachttijd op een zaterdagavond was wat lang maar in deze tijden ben ik blij dat ze goede zaken doen.

Andrea Schutte
9 december 2021

Roti vergeten te leveren. De nalevering ervan was koud en natuurlijk te laat

Kiba Jongerling
8 december 2021

Bezorging was mooi op tijd! Maar kreeg ipv nasi groenten, bami groenten. De kipsate was heel droog en al het eten was koud. Erg jammer.

Ro
5 december 2021
Schutte
25 november 2021

Prima levering met goede smaakvolle gerechten. Deze keer eindelijk mijn graties drankje erbij

A
22 november 2021
July Fallon
14 november 2021

Het eten was heerlijk. En de bezorger een schat van een jongen.

Koops
13 november 2021

Bezorging duurde wat lang dus zelf opgehaald. Het was super lekker!!!!

Mike
7 november 2021

Altijd lekker nooit klachten ,en bezorging op tijd

Netty
5 november 2021

Super lekker

Jessica
30 oktober 2021

Eten was heerlijk. In eerste instantie miste een deel van de bestelling, maar helemaal goed gemaakt door eten na te brengen inclusief extra drankje en chips. Super!

Michelle
1 oktober 2021

Heerlijke vegetarische roti gegeten! Bestelling was iets te laat, maar gerechten waren heerlijk warm!

Hendriksen
30 september 2021

Roti’s kip en rijst met saté. Heerlijk! Mals! Goed op smaak! Jammer alleen van de ontbrekende rotiplaat (het waren en drie in plaats van vier).

Annelies
26 september 2021

Lekkere roti, Snelle bezorging

Erol
26 september 2021

Zoals altijd super snelle bezorging, en lekkere broodjes en maaltijden

I.J. Pengel
25 september 2021
Rob
21 september 2021

2 roti kipkerrie en broodje pittige kip. Allemaal even lekker. Goeie service en bezorging. Voor herhaling!

E.A.
1 september 2021

Helaas was de roti vandaag niet zo lekker. Wij vinden de roti altijd heel erg lekker bij jullie maar deze keer helaas niet. Ook hadden we een bakje zuur en dat was ook helemaal niet lekker!! Is er zoetstof ( zoetjes) gebruikt, het lijkt wel of er een hele pot in zit, we hebben het weggegooid. Heel erg jammer... Wij geven nooit een beoordeling maar wij vinden dat Roti huis moet weten dat de kwaliteit nu niet goed is zodat ze er iets aan kunnen doen. Wij willen zo graag lekkere roti kunnen bestellen in Diemen!!

Nina
1 september 2021

Altijd goed

Netty
31 augustus 2021

Super lekker en niet duur leuke bezorgers zeker een aanrader

Dolf
29 augustus 2021

Kwaliteit is lekker en goeie volle porties. Aardappel van de roti had wel iets meer naar kerrie mogen smaken maar verder was de rotirol heerlijk. De chutney mag wel wat meer gezien de porties groot zijn. Bezorging was aan de trage kant gezien je aangeeft om het eten zo snel mogelijk te laten bezorgen. Om 17:23 besteld en pas 18:43 geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EK
29 augustus 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
29 augustus 2021

Altijd een fesst om hier eten te halen! Kwaliteit en prijs is gewoon goed.

Laura
27 augustus 2021

Altijd tevreden bij het Roti huis👍 Flinke portie ook♥️

Jan W
26 augustus 2021
Coby
25 augustus 2021

Was weer perfect. Tot snel

DC
15 augustus 2021

Heerlijke roti's, super service en klantvriendelijkheid. We blijven hier komen. Het is altijd genieten!

Marcus
9 augustus 2021

It was tasty, on time and the ladies were super friendly. The only problem was, when I got home I noticed the roti pancake had not been included in the bag. That was frustrating.

gerard
27 juli 2021

alles was heerlijk behalve de sate verbrand deels en keihard. weggegooid zonde

Beuker
25 juli 2021

Wij zijn blij dat het Rotihuis in Diemen zit, snelle bezorging met een glimlach, en natuurlijk heerlijke Surinaamse gerechten vooral de Roti is heerlijk !! :)

Abdel
22 juli 2021

Bezorgen duurde lang 70 minuten. Eten was wel lekker warm. Kipsaté was erg droog, bara was te zout. 2de keer besteld helaas 2de x geen succes.

Adjai
17 juli 2021

Eten was goed ti speciaal zat was niet goed op smaak en proefde dat het ei oud was

Anoniem
7 juli 2021

Super lekker en altijs klantvriendelijk.

Doug
4 juli 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Youri
30 juni 2021

De roti plaat smaakt al een tijd niet meer lekker. Vroeger vonden wij hem juist heel erg lekker. Dit is jammer omdat de plaat wel heel belangrijk is bij de roti. Hopelijk kunnen jullie hier iets aan doen! Bedankt!

patricia
30 juni 2021

was super lekker allemaal, alleen voor mij persoonlijk was de pindasaus te pittig en gedeeltelijk gedroogd, vermoed door het verhitten in de magnetron

Annelies
25 juni 2021
Michel
21 juni 2021
Willem
16 juni 2021

Zoals ik gewend ben, goed en lekker eten, maar ook tijd om even te kunnen praten! Altijd een van mijn eerste adressen wanneer ik in Nederland ben!

Han
7 juni 2021

Ontzettend lekker, goed werkend onLine bestelsysteem en royale porties.

Bas
6 juni 2021

Het was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Woerdt
6 juni 2021

Het eten was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
30 mei 2021

Eten was lekker, helaas ontbrak het drankje bij de bestelling

E.M
26 mei 2021

Lekker en vers

Arnold
23 mei 2021
Danny
22 mei 2021

Alles zat onder de jus die er extra bij was besteld,maar eten was perfect zoals gewoonlijk

Kim
19 mei 2021
Chantal
19 mei 2021

Superheerlijk lekker 😋

Tineke van der kroon
19 mei 2021

Het eten was lekker, maar niet warm genoeg. We moesten het zelf weer opwarmen. Dat was jammer.

Nicole
16 mei 2021
DC
14 mei 2021

Zoals altijd, heerlijke roti's en een super service. Wij blijven komen!

Berend
13 mei 2021

Prima roti! En veel sneller bezorgd dan we verwachtten.

Chantal
12 mei 2021

Superheerlijk lekker en goed formaat porties, ik ben dol op de kerrie aardappelen, tempeh en tofu 😋 💪🏽🤜!

Natasha
3 mei 2021

De bezorging duurde 45minuten, terwijl het Rothuis een steenworp van m’n huis verwijderd is. Dats minder, maar het eten heeft gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
3 mei 2021

Heerlijk!

Irma
1 mei 2021

Goed eten en prima bezorging

Willem
1 mei 2021

Altijd lekker Roti Lam als ik weer in het buitenland geweest ben! Goed, lekker gekruid en gewoon lekker!

Daniel
18 april 2021

Was weer zalig!!

Stanley
18 april 2021
Nina
8 april 2021

Rotihuis Diemen is m'n favoriete eethuis in Diemen. Het eten is altijd lekker, de bestelling is altijd op tijd (soms zelfs te vroeg) en altijd compleet. Bij afhalen is het personeel altijd vriendelijk. Topplek, kan het iedereen aanbevelen

reineke
6 april 2021

het was heerlijk en snelle bezorging ondanks het slechte weer!

Renee
5 april 2021

Beste Roti! Ik kom hier graag, fijne service en heerlijk eten!

MV
24 maart 2021

Lekker en veel!

Michiel
19 maart 2021

Het was weer erg lekker. De kip met poot in de roti was erg lekker. Ik hou ook heel erg van de boontjes. De bami was ook prima.

Johan Zeevaarder
18 maart 2021

Beste mensen van het Rotihuis. Jullie hebben al jaren heerlijke roti. De bestelling deze keer was niet ok helaas. Er zat geen plaat bij maar rijst, het extra ei zat er niet bij, de geplande tijd klopte totaal niet. Aangekondigd 19.55 afgeleverd om 19.05. Omdat we ook deels thuis kookten, was het thuisdeel niet klaar. Bakje tempe was niet echt lekker. Nogmaals ik haal alleen nog maar roti bij jullie, omdat het zo lekker is, maar deze keer klopte er niet veel van. Ook heb ik direct 3 x gebeld naar jullie om dit te melden, maar lijn was steeds bezet. Volgende keer beter.

Marja
17 maart 2021
Willem
12 maart 2021

Ben helaas niet veel in Nederland, maar als ik in Nederland ben, is mijn eerste Diner Standard het Roti Huis. Lekker Lam Roti met extra Kruiden! Gister wederom een genot na bijna 3 maanden!

Fred
8 maart 2021

De roti was erg lekker! Een beetje zoetzure komkommer erbij zou het nog completer maken maar we hebben ervan genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen
19 februari 2021

Super lekker! Goed pittig, goed gevuld broodje, heerlijke lunch gehad!

Fanny
13 februari 2021

Als altijd, heerlijk. Ruime portie, goed warm en de beste roti, kousenband en pompoen!

Laura
11 februari 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten.

DC
11 februari 2021

Ben vanmiddag helemaal uit Alkmaar gereden om wederom van de heerlijke Roti kerrie kipfilet speciaal te genieten. De service is top, het eten is super lekker en vers. Om van te watertanden. Ik ga snel weer bestellen. Tot binnenkort!

Bastmeijer
6 februari 2021

Was lekker en was blij dat ik na een lange tijd buitenland weer Roti kon kopen bij mijn vaste punt in Diemen.

Chan
6 februari 2021

Heel snel bezorgd en kwaliteit van eten zoals altijd prima!

Steef
4 februari 2021

Eten heerlijk. Alleen helaas het gratis blikje cola niet gekregen.

Sandra
4 februari 2021

Afgelopen week een klacht over het eten gehad.Wat heel goed is opgelost.Goede service.Vandaag weer als vanouds gegeten.Dank je wel .

Irma
28 januari 2021

Alles goed verzorgd en snel geleverd. Heerlijk gegeten. Het was weer top!

Stefan
25 januari 2021

Eten was erg goed maar de bara zat niet bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi
20 januari 2021

Het eten was niet normaal heerlijk echt top zijn jullie, kom zeker vaker hier terug.

Hellen
18 januari 2021

Was goed

Hakimaatje
3 januari 2020
Diana
25 december 2020

Het eten was erg lekker Helaas duurde het lang via de site besteld toen ik belde hadden ze mijn bestelling niet wel al betaald Er zou terug gebeld worden helaas moest ik zelf weer bellen heel vreemd allemaal

Hakimaatje
19 december 2020

Heerlijk eten zoals elk bestelling die wij bij jullie doen! Gewoon top👍

Van
15 december 2020

Service op zn best! Het eten is heerlijk!

3s
12 december 2020
Ik
6 december 2020
lisa boerstra
3 december 2020

De roti is altijd lekker! Maar vandaag kwam de bestelling drie kwartier te vroeg, om 18.15 u. Dat is niet handig, want we kunnen pas om 19 uur eten omdat dan iedereen thuis is. Daarom had ik het eten voor 19 u besteld.

Cd
2 december 2020
Anwar
27 november 2020
Ella
26 november 2020

Bestelling online gedaan voor afhalen 16.00 uur-bestelling was nog niet aan begonnen maar ik mocht van een vriendelijke klant voor....na 10 minuten kon ik met het eten naar huis. Het eten was perfect dus al met al een goede ervaring. Jammer dat jullie niet in Weesp bezorgen

patrick
25 november 2020

lekker eten en vriendelijke bediening in het rotihuis mbt afhalen fijne mensen.

Anoniem
24 november 2020

Heerlijk gegeten. Helaas klein foutje in de bezorging maar dit was snel en goed opgelost. Maaltijd was nog heet

Myrna
22 november 2020

Altijd top kwaliteit eten!

Willy
21 november 2020

Heerlijke roti. Op gevraagde tijd bezorgd.

Chantal
18 november 2020

Heerlijk zoals altijd💕💕💕

Demelza
15 november 2020

Altijd lekker! Al geruime tijd vaste klant :)

Eef
13 november 2020

Het eten was goed van smaak en op temperatuur. De bezorger was op tijd en vriendelijk. Helaas waren een flesje drinken en bakje pindasaus niet meegeleverd terwijl ik deze wel besteld had. Ik hoop dat dit in de toekomst beter zal zijn.

Marion
11 november 2020

Lekkere roti

lekkerrrrroti
6 november 2020
Claudia
23 oktober 2020

Zoals altijd heerlijke roti!

van den berg
23 oktober 2020

bestelt om 18.00 uur kwam om 18.35. ik bestel sate met pindasaus krijg alleen sate zonder pindasaus. gelukkig dat ik een bakje extra saus had bestelt de broodjes kip was een rommeltje toen ik het uit pakte. groetjes van den berg mobiel 0654686868

Ries
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten,perfect op tijd en nette bezorging!

Sandra
17 oktober 2020
H. Fens
13 oktober 2020

Snelle levering. Alles top. Een echte aanrader

(anoniem)
3 oktober 2020

Super lekker!

Marion
30 september 2020

Heerlijke roti. Met veel kip.

Masja
28 september 2020

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

GERDIEN van Diermen
26 september 2020

Het eten was heerlijk en de bezorging was goed.

Mila
20 september 2020

Ik heb weer besteld omdat in Het Parool stond dat ze de lekkerste roti van Nederland verkochten aan het Diemerplein. Inderdaad geen woord gelogen https://www.parool.nl/cs-bc419a6a Nog steeds een aanrader en altijd goede service!

Thom
13 september 2020

Het eten was heerlijk. Helaas zaten de aardappel-mangochutney en het gratis blikje Fanta er niet bij. Wel rijst bij de saotosoep die niet gevraagd was.

DC
7 september 2020

Top service! Kon eten eerder afhalen en het belangrijkste, we hebben echt genoten van de roti kerrie kipfilet. Onze complimenten voor de kok. Het Rotihuis verdient een Michelin-ster. Voortreffelijk en voor herhaling vatbaar! Tot snel weer ;)

Herman de Vries
3 september 2020

Ik bestelde een bami en nasi, maar ontvang 2 bami. Beetje jammer. Was wel lekker.

Chantal
1 september 2020

Heerlijk! Lag precies op tijd klaar en alles zat erbij en was heerlijk! Dankjulliewel😍

Sandra van der Plas
17 augustus 2020

wederom erg lekker!

Jaswant
13 augustus 2020

Was lekker eten.

Gladys
28 juli 2020

Zoals altijd goeie roti’s, snelle service en vriendelijke bezorging 🙏🏽

Fred
27 juli 2020

Heerlijke roti. Echt top!

sonja
25 juli 2020

Heerlijk van smaak en prima op tijd geleverd. Helaas niet meer dan warm bij aankomst, dus vrij snel daarna koud.

Marion
25 juli 2020

Heerlijke roti. Beetje pittig. Maar veel en lekker.

Amir
19 juli 2020

Grote bestelling geplaatst ( op tijd bezorging en eten is heerlijk ! )

Sang
3 juli 2020
Bavng
29 juni 2020

Als je opzoek bent naar goeie Vegan Roti dan ben je hier aan het juiste adres. Smaak is echt lekker. Snelle Service! Ik hoefde niet lang op de bestelling te wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kick
29 juni 2020

Heerlijk eten en stond prima op tijd Klaar om mee te nemen!

Marion Stroop
23 juni 2020

Erg lekker en veel.

Marian
12 juni 2020

Heerlijk! kwam wel een half uur te laat.

Anwar
11 juni 2020

Uitstekend eten

Omar
9 juni 2020
Marion
7 juni 2020

De roti kip is een aanrader.

Ferron
2 juni 2020

Het eten was 30 minuten later bezorgd dan aangegeven. Maar was wel lekker

Willy/Interans
28 mei 2020

lekker en vers

Roy
23 mei 2020

Heel erg lekker!

reineke
21 mei 2020

de porties waren heel groot, de rotiplaat lekker, en de vulling prima, de pom was heerlijk alleen jammer dat de bovenkant beetje verbrand was en dat ik dat er af moest halen. De gratis Fernandez zat er niet bij...

Johan Zagt
12 mei 2020

Heerlijk weer

Jacqueline
11 mei 2020

Heerlijk eten zoals altijd. Voor het eerst laten bezorgen door jullie en het was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Stuifzand
5 mei 2020

Snelle service en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
3 mei 2020

De bezorging was goed en snel , bestelling was helaas niet compleet. 2 roti besteld met 1 extra rotiplaat. Die extra rotiplaat wel betaald maar niet gekregen. De bami was niet warm , na het opwarmen was het heerlijk. Het eten is dus top , bezorging is goed alleen niet helemaal compleet helaas.

Vanessa
3 mei 2020
Hanneke
29 april 2020

Was zoals altijd weer heerlijk.

Viv
28 april 2020

Heerlijke Saoto Yummie broodje garnalen !! Keep it up

Awdss
26 april 2020
Gnocchi
26 april 2020

Het was weer erg lekker en mooi op tijd geleverd.

Anoniem
24 april 2020

Had tijdstip gekozen voor bezorging . Bestelling kwam half uur eerder.

SJ
23 april 2020

Op de site staat duidelijk de verwachting van bezorgen. Onze bestelling was helaas niet compleet, maar na een belletje naar de zaak was dat snel opgelost.

Dexter
21 april 2020
Helen
20 april 2020

Ik zal kort houden, Het Roti Huis is de beste.

Ellen
20 april 2020

Lekker gegeten!

Steven onlinecamerashop.nl
11 april 2020

Erg lekker eten vooral de hete kip met bara...blij met het rotihuis!

Arnold Gnocchi
2 april 2020

We hadden de roti's besteld om 17:30 en deze werden -na een keurig tussentijds mailtje- om 18:00 geleverd. Geen probleem. Hoewel de roti's weer van uitmuntende kwaliteit waren, heb ik toch 1 belangrijk punt v kritiek. Maar dat wil ik graag 'persoonlijk'/telefonisch met U bespreken. Met vriendelijke groet Arnold Gnocchi 06 54 604 939

Fam Bakker
29 maart 2020

Was heerlijk

Nick
27 maart 2020

Heel lekker as always!

Renske
26 maart 2020

Lekkerrrrr

Wiepke
24 maart 2020

De roti was weer heerlijk, zowel kip als lam. De bara was deze keer wat minder vers dan ik gewend ben, maar verder was alles weer top! Fijn dat in deze rare tijd ook dingen bij het oude blijven, bedankt daarvoor.

Johan Zagt
23 maart 2020
Viv
3 maart 2020

Heerlijkste saoto van Diemen !! Broodje garnalen is altijd lekker.

Zita
26 februari 2020

Het was (zoals altijd) weer heerlijk en goed verzorgd.

Chantal
25 februari 2020

In 1 woord HEERLIJK!

Johan
24 februari 2020
Roy
22 februari 2020

Werd helaas 1 uur te vroeg bezorgd. En ook niet compleet miste 2 x extra roti vellen en peper. Heb als commentaar bij de bestelling gevraagd om xtra jus maar dat zat er ook niet in. Word allemaal wel wat minder zo.

Rieke
21 februari 2020

Vanaf bestelling Tot bezorging, een 10. Lekker eten, netjes verpakt . Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger en beleefd.

Johan Zagt
14 februari 2020
Viv
12 februari 2020
Markus
6 februari 2020

Heerlijke roti, lekkerder kan ik het elders niet vinden; wel steevast veel te vroeg bezorgd, daar zit misschien nog een klein verbeterpuntje.

Hesy
4 februari 2020

Prima bestel- en afhaalservice. Eten was heel smakelijk. Kortom zeer tevreden!

Wiepke
31 januari 2020

Weer heerlijk gegeten. Nog steeds de lekkerste roti in de buurt!

Sharon
27 januari 2020

Eten was goed , alleen kreeg niet het drinken dat ik besteld had .

Kelly
27 januari 2020

Super lekker roti, je krijgt veel voor geld! Snelle services ik ga hier vaker bestellen

Marga
24 januari 2020

Het was weer super zoals altijd. Super service, super lekker eten.

Johan Zagt
18 januari 2020
Markus Kruyswijk
2 januari 2020

Roti werd (voor de tweede keer) 3 kwartier te vroeg bezorgd, en was bovendien niet warm. Wel heel erg lekker overigens!

Awda
24 december 2019

Eten was lekker nohh!!

Kick
22 december 2019

Prima eten tegen een aantrekkelijke prijs

Marjolein
22 december 2019

Super lekkere roti!

Dafna
16 december 2019

Vers en lekker. Saoto had iets warmer gemogen.

Mette
12 december 2019

Heel erg lekker!!

Wiepke
4 december 2019

Opnieuw heerlijk gegeten van de roti kip, zowel op bot als filet beide super. Beter dan menig roti huis in Amsterdam het levert! Ook de vers gebakken bara was weer top.

Willy
28 november 2019

Lekker eten en vriendelijke personeel

Johan Zagt
23 november 2019

Top wederom en goede service

Marga
22 november 2019

Het was, zoals altijd, weer top.

chantal
19 november 2019

Heerlijk zoals altijd!

Peters
18 november 2019

Smaak is goed, was alleen niet warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Penelope
17 november 2019

Grote porties roti en smaak zat er goed in. Pannekoek vers en onovertroffen

Steven
5 november 2019

Het heeft meer dan 2 uur geduurd voordat de bestelling voor de deur stond. Ondertussen niet ingelicht dat het zo laat zou komen of dat er vertraging was. Had ik dat geweten, dan had

Marianne
4 november 2019

Ten eerste het was weer het lekker 😋 Maar misschien een optie voor als het regent dan het eten in een plastic tasje te doen of een extra papieren tasje mee te geven aan jullie bezorgers gister kreeg in mijn eten in een stukend tasje in me armen met de woorden kijk uit want het tasje is stuk 🤭 Het is maar een tip 😉 Want het eten was weer geweldig 👍🏻Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
4 november 2019

De vegetarische roti was heel lekker, complimenten. Bezorging duurde alleen erg lang. Tijd tussen verwachte en daadwerkelijke bezorgtijd was ook erg lang. Betere inschatting hiervan zou fijn zijn. Wel heel handig dat jullie via mail klant op hoogte houden van bezorging.

Berend
2 november 2019

De roti was heel erg lekker. Helaas was er gedoe met de bezorging en duurde het meer dan anderhalf uur voordat de roti kwam. Er was wel wat lekkers toegevoegd als excuusje.

Randy
27 oktober 2019

Het eten is altijd erg lekker. Maar er gaat vaker wel iets fout, dan dat alles goed is. Bij deze bestelling roti speciaal besteld, maar normaal portie gekregen. 1 gebakken banaan ipv 3, en cola ipv fernandes.

Johan Zagt
26 oktober 2019
Maria
19 oktober 2019

Super lekker!! Zoals altijd!!

Inez
6 oktober 2019

Heerlijke roti en makkelijk online te bestellen, nog efficiënter door zelf een afhaaltijd te selecteren. De afhaaltijd wordt nog apart en soms iets aangepast bevestigd, dit voorkomt onnodig wachten! Top!

Johan Zagt
3 oktober 2019

Lekker gegeten, service top

Han
1 oktober 2019
Markus
9 september 2019

Drie kwartier eerder dan afgesproken. Moest het opnieuw opwarmen. De roti was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ernst
5 september 2019

Gewoon erg lekker

Mado
26 augustus 2019

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
22 augustus 2019

Was weer super goeie roti lams, vers genoeg , voldoende saus. .

middelkoop
8 juli 2019

Super lekker roti online. Even online invullen, en het wordt snel bezorgd. Geweldige service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

paul de jonge
16 juni 2019

Heerlijk gevarieerd eten

Rilana
12 juni 2019

Oh zo lekker en stond klaar toen ik het kwam ophalen!

Wim
10 juni 2019

Heerlijke roti. Goed gevuld.

Ivan Pengel
8 juni 2019

Via de app besteld. Stond op tijd klaar Weer heerlijk gegeten, zoals altijd. Was alles in Nederland maar zo goed geregeld!!!

Ria schoppers
27 mei 2019

Het was lekker

Kick
27 mei 2019

Zalig gegeten en bestelling ook precies op tijd!

Mado
20 mei 2019

Zoals gewoonlijk weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
19 mei 2019
Kick
19 mei 2019

Prima geregeld en super lekker!! 😀😀😀

Johan Zagt
28 april 2019

Wederom top!

Artemis Capari
27 april 2019

Simpelweg lekker!

Johan
19 april 2019

Goede service en vond het eten heerlijk.

Rick
25 maart 2019
Martijn
23 maart 2019
Dieckman
18 maart 2019

weer zeer goed en op tijd bezorgd ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han
16 maart 2019

15 minuten rijden vanuit Naarden :D

Mila
15 maart 2019
Wiepke
9 maart 2019

De roti's, de bara, het broodje pom, allemaal supervers en lekker. Dus heerlijk gegeten, TOP!

Mila
5 maart 2019

Eten is over heerlijk

An
2 maart 2019
Chantal
27 februari 2019

Heerlijke roti!!! En altijd netjes op de gevraagde tijd bezorgd. Top!

Maud
25 februari 2019

Had online besteld om 18.15 maar eten was pas 18.30 klaar. Rotirol was erg droog. En maar 3 stukjes cassave bij de bakkeljouw. Ben beter gewend

dieckman
17 februari 2019

Het was heerlijk eindelijk weer eens lekker surinaams , op tijd bezorgd perfect zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
9 februari 2019

Heerlijke roti.

Cindy
4 februari 2019
Peter
3 februari 2019

Blijft echt lekker. En veel.

Anon
3 februari 2019

Eten was goed en lekker en warm, bezorging kwam zoals aangegeven en ook aardige bezorger!

anoniem
21 januari 2019

Was weer lekker! bedankt.

Mado
21 januari 2019

Altijd lekker en supersnel bezorgd! Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
11 januari 2019

Heerlijke roti! ??

Surinamer
9 januari 2019

Lekkerste Surinamer van heel Nederland. En vriendelijke mensen.

chantal
9 januari 2019
Onbekend.
5 januari 2019

Super lekker ! Aanraderr

Christina eeman
5 januari 2019

Erg lekker. Snelle leveri g

Olivier
19 december 2018

Was heerlijk!

Ilona
2 december 2018

Eten was lekker gratis blikje cola zat er helaas niet bij. Effe wennen aan de nieuwe eigenaar

Chantal
22 november 2018

Eten was zoals altijd heerlijk. Ik had online besteld om 15:20 met afhaaltijd 16:30. ik kwam rond. 16:50 binnen, maar kreeg de bestelling om 17:15 pas mee. Dat was dus wel een minpunt.... Maar het was er ook stervensdruk. Normaal staat het altijd keurig klaar.

Eline
18 november 2018

De roti hier is echt heerlijk! We komen zeker vaker terug.

Alex
9 november 2018

De broodjes zijn heerlijk maar vandaag ging er iets goed mis met de bestelling. Online besteld maar niet opgemerkt, eenmaal aangekomen duurde het nog eens 35 min voordat ik de bestelling had. Kan gebeuren maar een snelle lunch was anders.

Tom
9 november 2018

Ik kwam er vlak na mijn bestelling en betaling achter dat ik de verkeerde website had uitgekozen, ik zocht nl. het Rotihuis in Rotterdam. Dat is natuurlijk stom van mij, maar in de daaropvolgende drie kwartier was dit Rotihuis in Diemen totaal onbereikbaar (telefonisch in gesprek, geen emailadres) waardoor ik geen mogelijkheid had mijn bestelling te cancellen. Tip: geef ook een 06 nummer om te appen of e-mailadres voor dit soort situaties .. ik ben nu mijn geld kwijt, vrees ik.

Mado
9 november 2018

Dit was onze derde of vierde keer bij Het Rotihuis. Altijd lekker. Aanrader!

Jonneke
6 november 2018
Ann
4 november 2018
Rikus
16 oktober 2018

Super lekker

Chantal
16 oktober 2018

Zoals altijd HEERLIJK???

Ivan Pengel
11 oktober 2018

Had roti vegetarisch speciaal besteld. Maar had roti vegetarisch met ei gekregen.

Chantal
10 oktober 2018

Altijd superlekker???

Herman
6 oktober 2018

Eten was heel goed. Wel jammer dat een ei ontbrak hij de roti, deze had ik wel besteld en betaald.

Pascal Zandbergen
30 september 2018
Ton van der Kort
28 september 2018

Roti kerrie kip is voortreffelijk. Krijg thuis altijd bijval als ik voorstel te bestellen.

Ilona Jansen
20 september 2018

Altijd lekker heerlijk gegeten

Niek
19 september 2018

Het ging -opnieuw- mis door niet alles in één bezorging te krijgen, maar het werd netjes opgelost en smaakte voortreffelijk. Voortaan de bestelling iets beter controleren voordat de bezorger op pad gaat :-)

Siero
30 augustus 2018

Blij dat jullie weer terug zijn van vakantie! Wat een feest om dit te eten, beste roti van Amsterdam vind je in Diemen!

Holleman
28 augustus 2018

Helaas miste het kerrie ei, met die erbij was het 5 sterren geweest. Ook zonder dat was het heel erg lekker, meer dan voldoende ook! Ga hier zeker vaker eten halen!

Anne
11 juli 2018

Vaker zakelijk besteld. Altijd erg goed. Vandaag helaas erg zout. Wat het eten niet ten goede kwam. Bezorging was snel, eerder dan aangegeven tijd. Jammer dat we geen fooi konden geven voor de snelle bezorging.

I.J. Pengel
5 juli 2018

Heerlijk, snel en niet duur! En ook nog via de app bestellen. Helemaal van deze tijd!

patricia
5 juli 2018

iedere keer weer heerlijk eten goed verzord ruime porties,en snel bezorgd vriendelijke bezorger.

Rajiv
4 juli 2018

Eten is altijd super lekker.

Vogel
1 juli 2018

Normaal ben ik erg tevreden. Gister echter iets minder. De bestelling zou er 19:20 zijn. 18:15 besteld. Om 19:12 netjes een bericht gehad dat het onderweg was. Helaas was het eten er nog niet om 8 uur dus toch even gebeld. Bleek bezorger bij verkeerd adres te staan.om half 9 was het eten er. Kan gebeuren maar bel dan even. Smaak was weer goed zoals altijd. Helaas waren de extra bestelde kerrie eieren niet mee bezorgd. Omdat we naar een feestje moesten, daar niet meer over gebeld

Channie
26 juni 2018

Heerlijk! Echt superlekker! Hoeveelheid mocht wel meer hoor??

Barry
25 juni 2018

Wederom lekker gegeten. Een aanrader voor iedereen die van de surinaams hindoestaanse keuken houdt.

Arnold
17 juni 2018

Super kwaliteit, zeker in verhouding tot de prijs. Goede vriendelijke service en top bezorging! Chapeau! #gesmuld 2x 5 Sterren!

J. Heeroma
31 mei 2018

Het eten werd warm gebracht en dat was prettig. Wij vonden de kip-roti te veel uit bot bestaan ipv kippenvlees. De smaak was goed

Maso
31 mei 2018

Voor de derde keer besteld bij het Rotihuis. Lekkere roti en aardige mensen. Aanrader!

MQ
7 mei 2018

Eten erg lekker en werd goed warm bezorgd. Duurde wel ruim een uur,, maar op een zondag is dat te verwachten. Bezorgingskosten wel aan hoge kant, daarom geen vijf sterren.

T.Brouwer
20 april 2018

Heerlijke roti !

Peter
12 april 2018
Ron van Steenis
26 maart 2018

Ik heb zondag 25 maart om 17u38 een zestal gerechten besteld. De bestelling werd pas afgeleverd om 19u17. Dat vind ik onacceptabel lang. Ik heb om 18u55 gebeld en er werd toen gezegd dat het erg druk was. Dat zal best, maar dan verwacht ik een telefoontje met de mededeling dat het iets langer gaat duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rian
24 maart 2018

Het was heerlijk!!!

Peter
23 maart 2018

Bestelling was op tijd en bediening was perfect

Roy
22 maart 2018

De roti zelf is heerlijk, Echter waren de pannenkoeken deze keer wel erg hard.

C.Galenkamp
19 maart 2018

Kwaliteit en verzorging van het eten verdient een groot compliment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mila Sadhoe
16 maart 2018

Super lekker! Iedereen was tevreden. Ook de sambal was goed, niet te heet. Met al en al het was gewoon heerlijk.

Scheffel
9 maart 2018

Heerlijke Roti!

KD
1 maart 2018

Prima. Mag iets sneller, maar wachten waard.

petra van ingen
21 februari 2018

de lekkerste roti van oost lekker pittig en genoeg

Anoniem
18 februari 2018
Mado
11 februari 2018

Vandaag roti besteld. Erg lekker. Doen we vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tess
11 februari 2018

Lekker gegeten. Vond de kipsate wat dijenvlees moet zijn, voor dijenvlees iets te droog maar dat kan smaken verschillen zijn. ik heb alleen mijn extra sambal en gratis drankje niet gehad. De zuur vond ik echt heerlijk!